آنتی ویروس‌ها یک ورژن طراحی‌شده از برنامه‌های امنیتی هستند که برای شناسایی، جلوگیری، حذف ویروس‌ها و برنامه‌های مخرب در دستگاه‌های کامپیوتری، شبکه‌ها و سیستم‌های اطلاعاتی طراحی و تولید می‌شوند. مهم‌ترین نکته در خرید نرم افزار آنتی ویروس‌، توانمندی آن در  شناسایی و حذف ویروس‌ها از رایانه‌ و سیستم‌عامل‌های مورداستفاده کاربران است. با این‌ وجود آنتی ویروس‌ها می‌توانند امنیت سیستم‌عامل‌ها را در برابر سایر نرم‌افزارهای مخرب نظیر تروجان ها، کرم‌ها، روت کیت‌ها، نرم‌افزارهای جاسوسی، برنامه‌های تبلیغاتی مخرب و … تضمین نمایند.

آنتی ویروس‌ها چگونه کار می‌کنند؟

 آنتی ویروس‌ها عموماً به‌صورت پیش‌فرض رایانه‌ها، سرورها، دستگاه‌های تلفن همراه و … را اسکن و دسترسی برنامه‌ها و نرم‌افزارهای مخرب را به این دستگاه‌ها محدود می‌سازند. بسیاری از آنتی ویروس‌ ها با تکیه‌بر قابلیت شناسایی تهدید سریع، خطرات احتمالی را به‌سرعت شناسایی و مانع از دسترسی آن‌ها به سیستم‌عامل دستگاه‌های موردنظر می‌شوند.

عملکرد آنتی ویروس‌ها در شناسایی تهدید

  • اسکن فایل‌های خاص با الگوهای شناخته شده مخرب، برای شناسایی تهدیدات و خطرهای احتمالی
  • فراهم کردن این فرصت برای کاربران تا اسکن برنامه‌ها را به‌صورت خودکار راه‌اندازی نمایند
  • فراهم نمودن این فرصت برای کاربران تا اسکن سیستم‌عامل خود را در هر زمانی که مایل باشند شروع نمایند
  • حذف هرگونه نرم‌افزار و برنامه مخرب شناسایی‌شده.

برخی از آنتی ویروس‌ها این روند را به‌صورت خودکار انجام می‌دهند، درحالی‌که برخی دیگر به کاربران از وجود تهدید خبر داده و از آن‌ها می‌خواهند که درباره فایل مخرب تصمیم بگیرند و درنهایت آن را از سیستم‌عامل موردنظر حذف کنند.

انواع آنتی ویروس‌ها

آنتی ویروس‌ها در انواع مختلفی طراحی و تولیدشده‌اند. برخی از آن‌ها مانند اسکنرها یک آنتی ویروس مستقل به‌حساب می‌آیند و برخی نرم‌افزارهای امنیتی هستند که همراه با فایروال‌ها و خاصیت کنترل حریم شخصی ، امنیت آنتی ویروس‌ها را ارائه می‌دهند.

کمپانی‌های بسیاری در سراسر دنیا نرم‌افزارهای امنیتی پیشرفته‌ای را طراحی و به بازار عرضه می‌نمایند و از این طریق حفاظت از سیستم‌عامل‌های مورداستفاده کاربران را به ارمغان می‌آورند. برخی از این کمپانی‌ها نسخه‌های امنیتی خود را بدون پرداخت هزینه و به‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهند. این نسخه‌های رایگان به‌طورکلی ویژگی‌های امنیتی همه جانبه ای را در برمی‌گیرند، اما ویژگی‌های پیشرفته‌تر عموماً در نسخه‌های پولی و یا همان نسخه‌های Pro قابل‌دسترسی هستند.

آنتی ویروس سیستم‌عامل ویندوز

نسخه‌های مختلف و متنوعی از آنتی ویروس‌ها در جهت حفاظت از سیستم‌عامل ویندوز باقیمت‌های متفاوتی به بازار عرضه‌شده است. نسخه‌های رایگان آنتی ویروس در ویندوز عموماً مانع از دسترسی به لینک وب‌سایت‌های مخرب و یا فایل‌ها و پیوست های مخرب در ایمیل‌ها نخواهد شد. از سال 2004 کمپانی مایکروسافت نوعی نرم‌افزار ضدویروس رایگان را به‌عنوان بخشی از سیستم‌عامل ویندوز خود تحت عنوان Windows Defender به بازار عرضه کرد که با جود تمام ویژگی‌های امنیتی، این نرم‌افزار عمدتاً محدود به تشخیص و شناسایی نرم‌افزارهای مخرب قبل از سال 2006 بود.

 


 

برای اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

متخصصان ما در پرولاین همواره آماده پاسخگویی به سؤالات فنی کاربران در حوزه امنیت فناوری اطلاعات می‌باشند. شما همواره می‌توانید با مراجعه به این لینک اقدام به خرید نرم افزار آنتی ویروس‌ اورجینال نمایید و از مزیت‌های امنیتی آن‌ها بهره‌مند شوید.


عرضه نرم افزار های اورجینال آنتی ,ویروس‌ها ,مخرب ,کاربران ,سیستم‌عامل ,شناسایی ,آنتی ویروس‌ها ,نرم افزار ,طراحی و ,را در ,سیستم‌عامل ویندوز ,سیستم‌عامل‌های مورداستفاده کاربرانمنبع

آنتی ویروس بیت دیفندر یک انتخاب عالی برای کاربران خانگی

آنتی‌ویروس Kaspersky در یک نگاه

علت محبوبیت ایست (ESET) در ایران

هرآنچه که باید درباره آنتی ویروس avira بدانید

نسخه جدید ESET با ویندوز 7 خداحافظی کرد

با نکات مهم قبل از خرید نرم افزار آنتی ویروس‌ آشنا شوید

در سازمان خود، امنیت را با کسپرسکی اسمال آفیس سکیوریتی برقرار کنید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

شبکه مجازی من فنی و مهندسی اجاره ماشین تخفیف خیابون Randyrnq03 homepage دانلود فایل ارزان کده نجوا آر دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. owenalhbr30 Strona